Asmalı İlkokulu

Vizyon: Asmalı İlkokulu, öğrencilerine anasınıfından 4. sınıfa kadar, geleceğin iş dünyasının ve küreselleşen toplumunun sağlıklı ve pozitif katılımcıları olmaları için gereken yetenek, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde öğrencilerine kazandırmakla tanınan; yurt içinde ve dünyada sayılan, model bir okul olma amacındadır.

Misyon: Okulumuz, öğrencilerin bireysel yeteneklerini geliştirmek, sınıf tecrübelerini günlük hayata aktarmayı öğretmek için yenilikçi metotları, teknolojiyi kullanarak onları eleştirisel düşünen, ömür boyu öğrenmeye devam eden, yerel, ulusal ve uluslararası platformlarda bilgili katılımcılar haline getirmeyi hedefler.

Başarılar: İlçe Birleştirilmiş sınıflı okullar arasında yapılan bilgi yarışmalarında dereceler almıştır.

Saatler: 08.40-13.50
Isınma: Okulumuz sınıfları Klima ve soba ile ısınmaktadır.
Servis Bilgisi: Okulumuza servis taşımacılığı yapılmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0322 673 73 56

WEB - https://asmaliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Asmalı Mahallesi Asmalı Sokak No.56 Yumurtalık/ADANA

Öğretim Şekli :Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - ASMALI MAH. ASMALI KÜME EVLERİ ASMALI ILKOKULU. BLOK NO: 56 YUMURTALIK / ADANA

Adres - Asmalı Mahallesi Asmalı Sokak No.56 Yumurtalık/ADANA

Ulaşım Adana ve Yumurtalık´tan komşu köyümüz olan Hacı Müminler Köyü´ne dolmuş bulunmaktadır. Fakat komşu köyle aramızdaki mesafe 3-4 km uzaklıktadır. Genelde bu civardaki köy okullarına öğretmenler kendi araçlarıyla geliyorlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkeze uzaklık: 45 km İlçe merkeze uzaklık: 30 km